Diego Capel chce zpět do Španělska. O zájemce nouzi nemá

Diego Capel (© marca.es)

Diego Capel na sociálních sítích potvrdil, že se dohodl s vedením Anderlechtu na rozvázání smlouvy. Nyní si jako volný hráč hledá nové angažmá a jako nejpravděpodobnější se jeví návrat do La Ligy.

V té 29letý křídelník působil mezi lety 2004 a 2011 jako člen Sevilly, kde svými výkony zaujal natolik, že nahlédl i do reprezentačního áčka Španělska.

Z Pizjuánu odešel do lisabonského Sportingu. V Portugalsku setrval čtyři roky a následovaly jednosezónní štace v Janově a Anderlechtu. V Belgii Capel dle svých skončil, aby po zisku titulu s Fialkami mohl "hledat novou výzvu". A tou se zdá být Primera División.

Zájem o služby rychlonohého hráče mají v Eibaru, Deportivu, Getafe a Leganésu. Nejdále jsou dle médií námluvy s Okurkami, které jej lákaly už před několika týdny, tehdy ale obchod ztroskotal na finančních požadavcích Anderlechtu. Budou tentokrát zástupci Leganésu úspěšnější, nebo Diego Capel zamíří do jiného celku La Ligy?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace