Diego Carlos spekulace nevnímá: Soustředím se jen na Sevillu

Diego Carlos (© marca.es)

Diego Carlos se rychle přizpůsobil nárokům La Ligy a patří mezi nejlepší stopery soutěže, což neuniklo pozornosti řady klubů.

V hledáčku mají brazilského obránce, za kterého Sevilla vloni zaplatila Nantes 15 milionů eur, například Atlético, Liverpool či Real Madrid.

Sevilla se zřejmě bude odvolávat na výkupní klauzuli 27letého fotbalisty 75 milionů eur, Diego Carlos spekulace neřeší: "Agent mi nic neříká. Dohodl jsem se s ním, ať mi dá vědět jen v případě něčeho konkrétního. O spekulacích ať mě neinformuje, protože já se soustředím jen na Sevillu a nechci, aby mě tyto věci rozhodily. Přestup do Sevilly byl velkým krokem, a pokud někdy odejdu, pak jedině do výrazně většího klubu, protože už Sevilla je velký klub."

Diego Carlos vyznává vzhledem ke své urostlé postavě fyzickou hru, posilování však příliš času nevěnuje: "Pravda je taková, že to mám spíše v genech a posiluji minimálně. Spoluhráči cvičí podstatně více. Mé fyzické hry si všimli i soupeři a zkoušejí si dojít pro faul nebo penaltu. Mým úkolem je na to neskočit a pokračovat v tom, co dělám. První rok ve Španělsku je skvělý, daří se mně i týmu, sklízím chválu tady i v Brazílii. Věřím, že to tak zůstane."

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace