Diego Costa už nechce spory s Amayou řešit. Mel mu za to děkuje

Moment, kdy Amaya plivl na Diega Costu (© marca.es)

Diego Costa v posledních týdnech plní stránky novin, a to pozitivními i negativními zprávami.

Brazilský útočník Atlética má životní formu. V letošní sezóně nastřílel už jedenáct branek, což je jeho dosavadním maximem. Vloni se v dresu Raya Vallecana, kde hostoval, prosadil desetkrát.

Diego Costa je zároveň nejčastěji faulovaným hráčem Primery, k zemi jej soupeři pošlou každých 21 minut. Vyprávět o tom mohou hráči Betisu. V posledním ligovém utkání působil na Andalusany jako červený hadr na býka. Verdiblancos se místo snahy o úspěšný výsledek více soustředili na to, aby Diega Costu co nejvíce pokopali...

Jedním z nejaktivnějších byl v tomto směru Antonio Amaya, jenž navíc na Diega Costu plivl. Šlo o odvetu za duel v rámci Královského poháru, kdy právě velká chyba stopera Betisu přinesla Diegu Costovi snadnou branku, za kterou soupeři ironicky poděkoval.

Samotný Diego Costa se už k vzájemné nevraživosti vracet nechce: "Nemám s nikým nevyřízené účty. Starám se o svoje a on o jeho. Co se stane na hřišti, to tam zůstane. Nemá cenu to dále řešit."

"Takové věci na hřiště nepatří. Je to špatný příklad pro děti. Omlouvám se," kál se po zápase Antonio Amaya. 

K vyhroceným soubojům se vyjádřil také trenér Betisu Pepe Mel: "Nemělo by se to stávat. Plivat na soupeře, to je špatné. Diego Costa je skvělý hráč, kterého bych do týmu bral hned. Děkuji mu, že spory s Amayou považuje za vyřešené. Nikdo z Betisu s ním problém nemá."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace