Disciplinární komise trestala Málagu

Nervózní závěr na Mestalle (© as.com)

Disciplinární komise oznámila tresty pro Málagu, jejíž hráči nezvládli závěr utkání s Valencií.

Záložník Apoño si nezahraje ve třech zápasech, jeho kolega z obrany Weligton ve dvou. Důvodem jsou urážky, kterými obě opory Andalusanů počastovaly Rubinose Péreze po skončení zápasu na Mestalle. Podle zápisu Apoño i Weligton opakovaně pokřikovali na sudího "ty zku..ysyne".

Weligton neunikl trestu, přestože kvůli žaludečním potížím ani nebyl v nominace Manuela Pellegriniho, několik zdrojů navíc potvrdilo, že to nebyl brazilský stoper, kdo muže v černém urážel, ale jiný hráč Málagy. Chilský kouč rovněž bude chybět, příští zápas bude sledovat pouze z tribuny, neboť proti Valencii byl za protesty vykázán na tribunu.

Bez efektu naopak zůstalo vyloučení Héldera Rosária, jenž měl počastovat asistenta rozhodčího obscénním gestem, které je ve Španělsku známé jako corte de manga. Komise mu trest zrušila s odůvodněním, že neexistují důkazy, které by to potvrzovaly.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace