Dívka, kterou srazil Toro Fernández, zemřela. Hráči Celty vězení nehrozí

Automobil Tora Fernándeze (© marca.es)

Z Uruguaye dorazila smutná zpráva. Dívka, kterou v prosinci 2018 srazil svým vozem Toro Fernández, zemřela. Útočník Celty Vigo přesto trestu unikne.

Romina Fernández, jíž bylo v době nehody 18 let, bojovala v nemocnici ve vegetativním stavu o život přes dvanáct měsíců, následkům střetu podlehla včera. Fotbalistům Renault Laguna jel podle policie rychlostí minimálně 60 kilometrů za hodinu v místě, kde je povolená rychlost 45 kilometrů za hodinu. Zkouška na alkohol byla u tehdy ještě hráče Peñarolu negativní.

Přestože Toru Fernándezovi hrozil 20měsíční až 8letý pobyt za mřížemi, trestu se vyhne. Krátce po nehodě se totiž s rodinou dívky dohodl na mimosoudním odškodnění ve výši 800 tisíc dolarů a případ tak byl uzavřen bez možnosti jeho znovuotevření.

Pětadvacetiletý forvard měl v Celtě Vigo nahradit krajana Maxi Gómeze, jenž přestoupil do Valencie. V první sezóně v La Lize se ale trápí, v 17 soutěžních zápasech vstřelil jediný gól.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace