Djukic končí, Jémez prodloužil

Paco Jémez s Miroslavem Djukicem (© as.com)

Trenér Valladolidu Miroslav Djukic dnes na tiskové konferenci oznámil, že po dvou sezónách na klubové lavičce ve funkci končí. Sobotní duel s Mallorcou tak bude posledním během jeho etapy u blanquivioletas, kdy bývalý hráč Deportiva, nebo Valencie dokázal vytáhnout Real do Primera División a v té letošní zachránit mužstvo tři kola před skončením soutěže.

„Je čas hledat jinou výzvu“, řekl během své rozlučky. „Nemám jasno, kam půjdu, pouze oznamuji své nepokračování. Cíl byl stanoven na tři sezóny, ale hráči udělali práci tak dobře, že jsme ho dosáhli již za dvě. Doufám, že teď budu mít projekt nový a jiný cíl, ale prozatím ho nemám“. „Před dvěma měsíci jsem se rozhodl vybrat tuhle cestu a když jsme dosáhli cíl, sdělil jsem to prezidentovi klubu, abych nenarušil kurz mužstva a klubu. Teď to oznamuji veřejně“, dodal.

Naopak Rayo Vallecano uzavřelo prodloužení kontraktu trenéra Paco Jémeze, jenž souhlasil s rozšířením smlouvy až do 30.6.2015, tedy o dva roky. Jeméz do Raya přišel loni v létě z Córdoby a kolo před koncem drží jeho mužstvo šance na start v evropských pohárech z osmé ligové příčky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace