Dočasným vedením La Ligy bylo pověřeno Getafe

Ángel Torres (© marca.es)

Javiera Tebase ve funkci šéfa La Ligy dočasně zastoupí Getafe.

Sedmapadesátiletý funkcionář na pozici rezignoval, aby dle vlastních slov uspíšil konání prezidentských voleb z důvodu "větší stability" organizace. Tebas zároveň potvrdil, že bude znovu kandidovat.

Nového prezidenta La Ligy bude volit pětice členů - dve nejstarší a jeden nejmladší klub Primery a nejstarší a nejmladší klub, který působí v Segundě. Tyto podmínky splňují Athletic, Barcelona, Getafe, Sporting a Extremadura. Komise začala pracovat včera a prvním výsledkem je, že dočasným vedením soutěže byl pověřen klub Getafe, v jehož čele stojí prezident Ángel Torres. Viceprezidentování bude vykonávat druholigový Sporting Gijón.

Komise zároveň uvedla, že kandidáti na post prezidenta La Ligy mohou podat přihlášku do 17. prosince. Pokud bude jediným zájemcem Tebas, mohl by se do funkce vrátit ještě před Vánoci. Najdou-li se další adepti, volba se zřejmě protáhne do ledna. Původním termínem voleb byl říjen 2020.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace