Druholigový zázrak má meno Recreativo

Smeruje Recreativo do Primera División ? (© 20minutos.es)

V Segunda División je zatiaľ odohraných jedenásť kôl, azda nikto by ale nečakal, že po takej porcii zápasov sa na čele tabuľky bude vyhrievať tím Recreativo Huelva.

Na svojom konte má toto mužstvo zatiaľ jedinú prehru a šesťbodový náskok pred druhým Lugom, ktoré je takisto prekvapením sezóny. Práve tieto dva tímy sa nedávno stretli vo vzájomnom zápase a aj tam Recreativo dokázalo, že futbal sa hrá deväťdesiat minút. Ani priebežný stav 0:3 mužstvo nepoložil, stretnutie sa nakoniec skončilo výsledkom 3:3...

Favoritmi na postup do Primera División boli pred sezónou považovaní hlavne hráči Mallorcy, Zaragozy, Deportiva, či futbalisti Las Palmas. S Recreativom sa veľmi nerátalo.

"Všetci v tíme veria v to, čo robia. A práve toto je najväčším základom našich doterajších výsledkov," nechal sa počuť tréner Sergi Barjuán.

Diváci na štadióne Nuevo Colombino videli včera ďaľší atraktívny zápas a domov odchádzali opäť spokojní. O víťazstve Decana proti Mallorce rozhodol hlavne dvojgólový strelec Linares. Má Liga Adelante už po jedenástich kolách čierneho koňa súťaže ?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace