Dugarry zkritizoval Griezmanna i Setiéna. Messiho označil za metr padesát vysokého polovičního autistu

Zklamaný Antoine Griezmann (© as.com)

Bývalý francouzský reprezentant Christophe Dugarry se pustil do opor Barcelony a zkritizoval také trenéra Quique Setiéna.

Osmačtyřicetiletý Dugarry, jenž během hráčské kariéry strávil na Camp Nou jednu sezónu, nenechal nit suchou na Antoinu Griezmannovi, Lionelu Messim, jehož označil za metr padesát vysokého polovičního autistu, a Setiénovi, jenž je podle něj nekompetentní.

"Čeho se Griezmann bojí? Kluka, který měří metr padesát a je poloviční autista? Jediné, co musí udělat, je v určitou chvíli ukázat koule. Už rok říkám, že má s Messim problém. Musí se mu postavit tváří v tvář. Je pravda, že by mu Messi mohl více přihrávat, ale upřímně mě to nepřekvapuje. Griezmann ztrácí balony, nehraje sebevědomě. Měl by si s Messim promluvit, aby ten problém vyřešili," řekl Dugarry a následně se omluvil. "Poznámky k Messimu mě mrzí. Nechci stigmatizovat lidi s autismem, to nebylo mým úmyslem. Omlouvám se všem, které jsem šokoval."

Dugarryho kritice však neunikl ani Quique Setién: "Není to rozdílový kouč. Je to dobrý člověk, ale nemá potřebný kredit. Neví, koho má střídat. V 85. minutě (utkání proti Atléticu, které Barcelona remizovala 2-2) stáhl Busquetse a nahradil ho Ansu Fatim, Griezmanna poslal na hřiště v 90. minutě. Nemyslím si, že je to něco proti Griezmannovi, prostě jen neví, jak má jeho tým hrát. Jsem přesvědčený, že proti Griezmannovi nic nemá, spíše je nekompetentní."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace