Eden Hazard: Chcem začať novú kapitolu. Najlepšie vo finále Ligy majstrov

Eden Hazard

Eden Hazard zatiaľ patrí k najnevydarenejším nákupom histórie Realu Madrid. Dokáže to ale zvrátiť?

Chce nový začiatok, v tréningu necháva všetko, očaruje trénerov a spoluhráčov a je odhodlaný urobiť nový začiatok. To už sme u Edena Hazarda počuli. No môže byť toto zlom? Len nedávno mu bola z nohy odstránená platnička, ktorú tam mal podstatne dlho, s týmto problémom sa trápil už od jesene 2019, teda od svojho príchodu do Madridu.

Teraz ale hlási návrat. "Konečne sa cítim zdravotne v poriadku, cítim, že ma nič nelimituje. Teraz chcem začať písať novú kapitolu, začať úplne od začiatku. Najlepšie dobrým výkonom vo finále Ligy majstrov. Nejakým spôsobom chcem byť v sobotu na trávniku," povedal odhodlaný Eden Hazard.

"Nechystám sa z klubu odísť. Hrať v Reale Madrid bolo mojím veľkým snom a stále to mojím snom je, nič sa nezmenilo. Prvé tri sezóny boli komplikované. Ale ešte mám tri roky zmluvy a chcem to využiť, chcem to všetko napraviť," hovoril Belgičan Hazard.

Budúca sezóna by preňho mohla byť vykúpením, keďže zároveň sa hrajú aj Majstrovstvá sveta v Katare, naposledy na tomto turnaji Hazard výrazne zažiaril, no skončil v semifinále. Po odmietnutí Kyliana Mbappého by to aj Real Madrid veľmi výrazne potreboval.

Real Madrid potrebuje Edena Hazarda ako nikdy predtým a Hazard potrebuje zabudnúť na tri roky mizérie. Rád by začal svoju futbalovú renesanciu svojim prvým titulom v Lige majstrov, ktorý môže získať už v sobotu v Paríži. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace