Edera Militaa zkontaktovala Chelsea

Brazilský střední obránce, který je v Realu Madrid počínaje létem 2019, by se měl v příštích týdnech domluvit s klubem na nové smlouvě. Alespoň Real je nakloněn prodloužení smlouvy, brazilského obránce ale zkontaktovala také londýnská Chelsea a tak si Militao může začít diktovat podmínky.

Reprezentační obránce, Eder Militao, do Realu přišel za 50 milionů eur z Porta ale cestu do základní sestavy neměl vyšlapanou. Během posledního roku se mu ovšem diametrálně změnil život, i díky četným odchodům z klubu se uvolnilo místo v obraně a jakmile se Militao usadil na pozici středního obránce, nebylo možné ho dostat ze základu.

 

I to je jeden z důvodů, proč se Real Madrid s hráčem pokouší vyjednat novou smlouvu, oficiální větší jednání zatím neproběhla, smlouva hráčovi totiž končí až v roce 2025. V zásadě tak proběhlo jen pár kratších schůzek ještě loni na jaře. Současný Militaův plat dosahuje i s bonusy 4 milionů eur ročně a přestupní částka 50 milioů eur z brazilského obránce učinila nejdražšího obránce v historii klubu.

 

V době, kdy Eder Militao do Madridu přišel z Porta, se čtyřmilionový plat zdál být velmi velkorysou nabídkou, ale nyní neodpovídá reálné výkonnosti a hodnotě hráče. V této sezóně je Militao středním obráncem s největším počtem vyhraných soubojů a jedním z nejlepších v získávání míčů a vzdušných soubojích. Výbornými výkony na sebe Militao přitahuje pozornost poloviny Evropy. V lednu 2021 se brazilskému obránci ozval Bayern Mnichov, následoval zájem United a v neposlední řadě nyní přichází londýnská Chelsea.

 

Anglický klub do cílové rovinky ale vbíhá s pořádným náskokem. Vedení se dokonce dostalo k tomu, že má s hráčem dohodnutou schůzku na nejbližší týdny. Eder Militao osobně tvrdí, že je v Realu spokojen, záleží ovšem jak tučnou smlouvu Madrid dokáže nabídnout, protože každý má svou cenu.

 

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace