Emotívny večer pre Marcela. Má pred sebou zaujímavú kariéru?

Marcelo

Real Madrid včera dokázal na Santiago Bernabéu ukoristiť všetky tri body proti Granade.

S kapitánskou páskou na ruke ho viedol Marcelo, možno jedna z posledných možností preňho byť kapitánom mužstva. Po tejto sezóne by mal Marcelo ukončiť svoju kariéru. Predtým však ešte má jeden veľký cieľ, získať aspoň jednu trofej, ktorou by sa rozlúčil s Realom Madrid. 

Real Madrid vyhral nad Granadou 1-0 vďaka parádnemu gólu Marca Asensia, aktuálne je tak šesť bodov pred druhou Sevillou. Marcelo bol zopár minút pred koncom zápasu vystriedaný a vypočul si ovácie zo strany fanúšikov na Santiago Bernabéu. 

Ako sám po zápase potvrdil, zažil na madridskom štadióne množstvo emotívnych večerov, toto bol jeden z tých najemotívnejších. Čo ale bude ďalej? Ako informovalo španielske rádio COPE, Marcelo má pred sebou kariéru modela spodného prádla. Či už sa naozaj stane modelom, to je jedno akého druhu oblečenia, zapísal sa do histórie Realu Madrid veľkými písmenami. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace