Erreala vyhrála v Lyonu a má Ligu mistrů nadosah

Real Sociedad zvítězil v Lyonu (© marca.es)

Fotbalisté Realu Sociedad zvítězili v prvním utkání čtvrtého předkola Ligy mistrů na hřišti Lyonu 2-0 a udělali tak velký krok k účasti v základní skupině prestižní soutěže.

Zdá se nemožné, aby si Erreala za této situace nechala postup utéct. Alespoň v případě, že i na Anoetě zopakuje podobný výkon.

Hosté začali aktivně, Carlos Vela trefil tyč. Po čtvrthodině se už skóre měnilo. To když se do centrovaného balónu opřel akrobatickými nůžkami Griezmann a zamířil přesně. Krásný gól.

Lyon se snažil o vyrovnání, jenže obrana Realu Sociedad pracovala na výbornou. Nedlouho po změně stran přidali hosté druhý gól. Povedenou týmovou souhru zakončil Seferović ranou z velké dálky, ale dokonale přesnou i prudkou. Brankář Lyonu byl i tentokrát bez šance.

Definitivní konec nadějí francouzského zástupce znamenala červená karta pro Bisevaće. Real Sociedad slaví důležitou výhru díky překrásným gólům a do odvety na Anoetě jde v ideální pozici.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace