Erreala získala Carlose Velu na trvalý přestup

Carlos Vela (© as.com)

Několikatýdenní snaha Realu Sociedad získat Carlose Velu do svých řad na trvalý přestup přinesla během včerejšího odpoledne úspěch.

Baskický klub oznámil, že se s Arsenalem dohodl na koupi třiadvacetiletého útočníka. Přestupová částka nebyla zveřejněna, podle informací ve španělském tisku se pohybuje okolo 3 milionů eur. Carlos Vela se Erreale upsal na čtyři roky.

Součástí dohody jsou i dvě klauzule. První z nich zaručuje každému z klubů 50procentní podíl z možného hráčova přestupu do třetího celku v příštích čtyřech letech. Druhá pak dává Arsenalu možnost koupit Mexičana za rok zpět do svých řad za částku 4 milionů eur.

"Vrátit se do Realu Sociedad bylo mým cílem. Cítím se tady jako doma. Všichni mě přijali úžasně, jsem šťastný. Hodně mi záleželo na tom, abych se stal hráčem Realu Sociedad," uvedl Carlos Vela, jenž na Anoetě v loňské sezóně hostoval a stal se jedním z klíčových mužů Montanierova týmu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace