Erreale stojí v cestě do Ligy mistrů Lyon

Stadion Realu Sociedad (© marca.es)

Real Sociedad se dnes dozvěděl jméno soupeře pro čtvrté předkolo Ligy mistrů. V cestě do milionářské soutěže stojí baskickému celku Lyon.

Pro Errealu tak dopadl los konající se Nyonu poměrně příznivě, mezi dalšími soupeři totiž byly AC Milán, Arsenal, Schalke a Zenit Petrohrad.

Real Sociedad má navíc výhodu prvního zápasu venku, který se odehraje 20. nebo 21. srpna, odveta je pak na programu o týden později na stadionu Anoeta.

Lyon není pro Real Sociedad neznámým soupeřem, s francouzským sokem vypadli Baskové při své jediné účasti mezi evropskou smetánkou v osmifinále ročníku 2003/2004.

Los čtvrtého předkola Ligy mistrů (první zápasy 20. a 21. srpna, odvety 27. a 28. srpna)

Mistrovská část:

Viktoria Plzeň - Maribor, Dinamo Záhřeb - Austria Vídeň, Ludogorec Razgrad - Basilej, Šachťor Karaganda - Celtic Glasgow, Steaua Bukurešť - Legia Varšava. 

Nemistrovská část:

Lyon - Real Sociedad, Schalke 04 - Metalist Charkov, Paços Ferreira - Zenit Petrohrad, PSV Eindhoven - AC Milán, Fenerbahçe - Arsenal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace