Espanyol se začíná smiřovat se sestupem, osmibodová ztráta na záchranu je příliš velká

Bezmocný Abelardo (© marca.es)

Espanyol prohrál na hřišti Betisu, což srazilo jeho šance na záchranu na minimum.

I přes zimní posilování a následný záchvěv naděje se po pauze kvůli koronaviru vše vrátilo do starých kolejí. Osmibodová ztráta na sedmnáctý Eibar se zdá být nesmazatelné, protože zbývá posledních sedm kol.

To si společně se špatným herním projevem uvědomují hráči i trenér Abelardo. "Nebudu lhát, pravda je taková, že jsme ve špatné situaci. Můžeme se litovat, můžeme brečet, hráči i já jsme nas.aní, ale zítra musíme znovu vstát a soustředit se na další zápas. Musíme bojovat, protože taková je DNA Espanyolu. Když jste na posledním místě tabulky, připadá vám, že je vše proti vám. Šance Wu Leie snad nešla neproměnit," uvedl Abelardo. Wu Lei mohl v závěru vyrovnat, jeden ze zákroků sezóny vytáhl tygřím skokem Joel.

Podobně mluvil také obránce David López: "Musíme být realisté. Možnost záchrany jsme si hodně zkomplikovali. Šance je čím dál menší. Je to těžký rok, ale nevzdáme se. Dokud to bude matematicky možné, budeme se o záchranu prát."

Podívejte se na šanci Wu Leie:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace