Espanyol urychlí hledání útočníka

Mounir El Hamdaoui (© google.com)

Espanyol v sobotu večer padl na stadionu Mestalla a trenér Mauricio Pochettino na tiskové konferenci prohlásil: „Dá se to říci několika způsoby, ale především nám schází efektivita“. Pericos ve Valencii odehráli dobré utkání a zasloužili si určitě minimálně bod, nicméně vytvořili si jen dvě jasné gólové příležitosti a jedinou branku vstřelil obránce Héctor Moreno. Všechny tythle argumenty tudíž ještě urychlí vyjednávání na jejichž konci by měl být příchod středního útočníka.

Hlavním magnetem pro vedení klubu zůstává Mounir El Hamdaoui z Ajaxu Amsterdam. Samotný Ramón Planes, sportovní ředitel klubu přiznal, že „je to hráč, který se nám zamlouvá“. Příští dny tak budou rozhodující v tom, jestli tento útočník nakonec přeci jen skončí v katalánské metropoli. V případě, že by snad angažmá tohoto marockého střelce nevyšlo, má Espanyol připravenu v šuplíku záložní variantu. Ovšem ani Ricky van Wolfswinkel, forvard Sportingu Lisabon, jenž byl loňskou sezónu spojován i s Barcelonou a letos ho sledují mimojiné Chelsea, Manchester United, nebo Real nebude nijak lehká kořist na ulovení. Navíc se na dnešním jednání správní rady bude jednat o výši investic, které bude moci Espanyol vynaložit nejen na pozici útočníka, ale i posílení dalších míst v sestavě. 

Podle britského deníku The Sun Espanyol společně s Fulhamem a Tottenhamem sleduje výkony jiného Maročana Nordineho Amrabata, krajního záložníka tureckého Kayserisporu a bývalého hráče PSV Eindhoven, jenž poutá pozornost především díky skvělým přihrávkám, letos jich má na svém kontě již pět, vedle nichž dal ještě dva góly. Marocký deník Al Mountakhab propírá rovněž zájem pericos o Mohameda Aberhouneho, obránce Moghrebu Tetouan, o nějž údajně projevila zájem i Málaga. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace