Evropská pohádka Levante skončila

Levante nestačilo na Rubin (© marca.es)

Poslední španělský zástupce vypadl z Evropské ligy. Levante nestačilo v prodloužení osmifinálové odvety na Rubin Kazaň.

Rubin Kazaň - Levante 2-0 po prodloužení (99. Rondón, 112. Dyadyun), první zápas 0-0, postupuje Rubin Kazaň

Levante zůstalo před branami čtvrtfinále Evropské ligy. Klepalo na ně však hlasitěji, než by mnozí před začátkem osmifinálové odvety na půdě Rubinu Kazaň tipovali.

Granotes znovu potvrdili, že dokonale definují fotbal jako týmový sport. Jejich odhodlání a touhu bojovat za každé situace nenarušil ani přestup Obafemi Martinse do Seattlu. Ztráta nigerijského útočníka se však na mužstvu projevila, bez něj prostě útoky nejsou tak nebezpečné.

Stejně jako na Ciutat de Valencia, ani tentokrát nepadla v základní hrací době branka. Na řadu muselo přijít prodloužení, které zvládl lépe Rubin. Góly Rondóna a Dyadyuna určily, že ruský celek splnil roli mírného favorita a raduje se z postupu.

Levante se loučí s Evropou se vztyčenou hlavou, mužstvo Juana Ignacia Martíneze se za předvedené výkony nemusí v žádném případě stydět, naopak. Španělsko našlo další klub, který jej dokáže na kontinentu více než důstojně reprezentovat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace