Falcaa by mohl v Atléticu nahradit Negredo

Álvaro Negredo v utkání proti Atléticu (© marca.es)

Atlético má jistotu, že zakončí letošní ročník Primery na třetím místě, v Madridu tak už mohou plánovat příští sezónu.

A to i s ohledem na očekávaný odchod hvězdného forvarda Radamela Falcaa, jenž má po celé Evropě řadu nápadníků. Z Monaca, které se vrací do Ligue 1, se ozývají hlasy, že dohoda je už takřka hotová, Kolumbijec by si tak mohl vyzkoušet francouzskou ligu.

Do hlavního města Španělska by v každém případě měla putovat cifra ne menší než 60 milionů eur. Část z ní vloží Atlético do posílení kádru.

Vedení Los Colchoneros už hledá na trhu novou tvář, která by byla synonymem pro góly. Výkonný ředitel Atlética Miguel Ángel Gil Marín potvrdil spekulace o zájmu o Álvara Negreda ze Sevilly.

"Falcao možná odejde, je to jedna z možností, musím se podle toho zařídit a začít jednat o možném nástupci. Ano, s José Maríou (Del Nidem, prezidentem Sevilly) jsem o Negredovi mluvil. Řekl jsem mu, že možná přijdeme o Falcaa a myslíme na Negreda. Dohodli jsme se, že budeme jednat po skončení sezóny. Máme čas. Negredo je jednou z variant, které trh nabízí," prohlásil Gil Marín.

Podle deníku Marca je Atlético ochotné přistoupit na částku okolo 18 milionů eur, zatímco představy Sevilly jsou ještě o 7 milionů eur vyšší. Gil Marín ale o konkrétních cifrách odmítl hovořit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace