BLOG: Falcao může s Rayem Vallecano dosáhnout dvouciferný počet gólů

Jen 10 minut poté, co Falcao debutoval na lavičce Rayo Vallecano, oslavoval svůj první gól před největším počtem diváků, jaký v Campo de Futbol de Vallecas byl od začátku pandemie.

Ve čtvrtek se útočníkovy prezentace zúčastnilo několik tisíc fanoušků. V sobotu na zápas proti Getafe tisíce lidí čekaly v řadě od 08:00 ráno, aby se jim dostal do rukou lístek na zápas. Někteří nosili kolumbijské košile se jménem 35-letého fotbalistu na zádech.

Když Falcao dokončil rozcvičku v polovině druhého poločasu, na stadionu se ozval hukot a po střídání v 71. minutě sklidil standing ovation. O několik minut Ismaila Cisse zdvojnásobil náskok Rayo Vallecano s Getafe na 2: 0. Následně Cisse perfektně v 81. minutě poslal přihrávku Falcaovi do šestnáctky. Odtud Falcao udělal to, co umí nejlépe. Míč vypálil do sítě a zpečetil tak vítězství 3:0.

Ve čtvrtek večer v rozhovoru se španělskou rozhlasovou stanicí Cadena Cope byl Falcao požádán, aby stanovil cíl pro počet gólů, které vstřelí s Rayem Vallecano v sezóně 2021/22.Poté, co se otázce původně vyhýbal, mu moderátor navrhl, že 15 může být rozumný počet.

"Proč se spokojit s 15 brankami, pokud mohu snít o tom, že dám více gólů?" odpověděl sebevědomě.

Je dost sporné, zda se podaří skórovat ještě 14-krát ve zbývajících 33 zápasech v této sezoně hráči, který v sezoně 2020/21 vynechal pro zranění 25 zápasů a v sezóně 2019/20 23 zápasů. Ale Falcaovi se to možná podaří.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace