Fanoušci Betisu skandovali Messiho jméno. Setién to ocenil

Messi děkuje fanouškům Betisu (© marca.es)

V utkání mezi Betisem a Barcelonou (1-4) znovu naplno zářil Lionel Messi, jenž vsítil tři branky, za což se mu poklonili i příznivci zelenobílých.

Když Messi krásným technickým obloučkem z první završil svůj hattrick, odměnili to fanoušci Betisu potleskem a skandováním jeho jména. "Děkuji jim za to, to se mi ještě nikdy nestalo. Tady se k nám vždy chovají hezky, i když jsme soupeři," uvedla hvězda Barcelony.

Messiho opěvoval i trenér domácích Quique Setién: "Líbilo se mi, že naši fanoušci ocenili velkého hráče. Zachovali se úžasně, jsem na ně hrdý. Viděl jsem už hodně hráčů dělat neskutečné věci, ale žádný z nich tak nečinil týden co týden po dobu dvanácti let jako Messi. Máme možnost ho sledovat každý víkend, což je výsada."

Jedenatřicetiletý Messi pomohl Barceloně už ke 477 vítězstvím v soutěžních zápasech, čímž se dostal na první místo klubového žebříčku před Xaviho (476). Brzy pokoří také Ikera Casillase jako hráče, který nasbíral nejvíce výher v La Lize. Někdejší brankář Realu Madrid jich má na kontě 334, Messi o jednu méně.

Podívejte se, jak fanoušci Betisu ocenili Messiho umění:

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace