Fanoušci Recreativa protestují proti novým dresům

Nové venkovní dresy Decana (© marca.es)

Soutěžní sezóna ještě ani nezačala a fanoušci Recreativa už zažili první prohru. Považují za ni novou sadu venkovních dresů.

A nespokojenost příznivců Decana lze chápat, neboť duely mimo vlastní stadion bude jejich tým hrát v červených dresech... s bílými puntíky.

Fanoušci se začali bouřit ihned po předváděčce nových úborů. Jejich naštvání bylo tak silné, že slovo Recre se na Twitteru několik hodin mohlo pyšnit dovětkem Trending Topic, tedy jedním z deseti nejkomentovanějčích výrazů ve Španělsku.

Zatímco někteří připomínali podobu s kreslenou postavou Minnie Mouse, která je skutečně téměř dokonalá, jiní vše považovali za nepovedený vtip a další našli výhodu s pořádnou dávkou ironie - dresy budou sloužit nejen na fotbal, ale zároveň na maškarní.

Laura del Pino, která je v Decanu zodpovědná za marketing, prohlásila: "Čekali jsme podobnou reakci fanoušků. Ale chceme být inovativní. Naším cílem je neustále růst a dělat věci jinak, než tomu bylo v minulosti."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace