Fanoušci vypískali Ucheho, Fabriho to rozzuřilo

Fabri (© marca.es)

Granada ve včerejším utkání pouze remizovala s Racingem Santander, trenér Andalusanů Fabri byl hodně nespokojený s chováním fanoušků.

Ti vytrvale pískali na špatně hrajícího Ikechukwa Ucheho. Když byl nigerijský útočník po hodině hry střídán, musel si z tribuny vyslechnout i řadu nadávek.

Počínání příznivců Fabri tvrdě odsoudil: "Je ostudné, když tribuny útočí na Ucheho. Je těžké předvést ideální výkon, pokud je půlka stadionu proti vám. Není možné pohrdat žádným fotbalistou. Fanoušci si neváží toho, co mají. Je to rána pod pás. Jsem velmi zklamaný, hodně to rozhodilo i samotného Ucheho."

"Fanoušci se mohou projevovat, jak chtějí, ale podobné věci se nedějí na žádném stadionu Primery. Uche je pro tým užitečný. Ještě nejsme dost zralí na to si uvědomit, kolik úsílí nám dalo se do nejvyšší soutěže propracovat," pokračoval rozzlobený Fabri.

Granada je po jedenácti odehraných zápasech na předposledním místě tabulky se ziskem devíti bodů. Nováček soutěže dal pouze čtyři branky, má tak nejslabší ofenzivu ze všech dvaceti účastníků Primery.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace