Fàbregas znovu ve formě

Cesc Fàbregas (© marca.es)

Cesc Fàbregas nezačal letošní sezónu příliš dobře, stejně jako na konci té loňské nebyly jeho výkony ideální. Pak ale přišel obrat, rodák z Arenys de Mar se stal pro Tita Vilanovu jedním z nedotknutelných.

Druhého září si po nepovedeném představení proti Valencii musel Fàbregas vyslechnout pískot některých fanoušků na Camp Nou. Nebylo jich mnoho, ale byla to známka, že tudy cesta nevede. Po tomto momentu se vše obrátilo, a to i díky Vilanovově důvěře, kterou nespokojenost příznivců nenarušila.

Fàbregasovy výkony nejen že šly nahoru, ale na trávníku většinou vydržel celých 90 minut. Už nebyl jednou z prvních Titových výběrů pro střídání, ať už směrem na nebo z hřiště. V posledních třech měsících si Barcelona může užívat nejlepší verze Cesca Fàbregase.

Společně s Villou je 25letý záložník s pěti brankami druhým nejlepším střelcem týmu za suverénním Messim. Ještě větší přínos mají jeho gólové asistence, kterých bylo v aktuálním ročníku Primery už devět. Loňskou sezónu zakončil Fàbregas s bilancí 15 branek a 16 přihrávek. Tu letošní má rozjetou k ještě lepším číslům.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace