FC Bayern stojí o záložníka Realu Madrid, Dani Ceballose

Dani Ceballos, záložník Realu Madrid | wikipedia.com

Přestupové okno se sotva uzavřelo a kluby již spřádají plány na to, jak posílit své sestavy pro příští sezónu. Také FC Bayern se již zřejmě pečlivě chystá na plánované změny v kádru. Podle zpráv z médií je bavorský klub pevně rozhodnut zaměřit svou pozornost na záložníka Realu Madrid, Dani Ceballose.

V Joshua Kimmichovi, Leonu Goretzkovi a Ryanu Gravenberchu už má FC Bayern prvotřídní záložníky. Kromě toho je nutné počítat také se Sabitzerem, který v létě přijde z Manchesteru United. Přesto má německý bundesligový mistr pocit, že by měl sestavu vyztužit ještě více.

Na prvním místě seznamu se ocitl Dani Ceballos, kterému v létě končí smlouva s Realem Madrid a k dispozici by proto měl být jako volný hráč. Na trenéra Bayernu, Juliana Nagelsmanna, prý udělaly dojem zejména jeho výkony v uplynulém týdnu a je si jistý, že by španělský hráč mohl být luxusní posilou do středu pole.

K přímému kontaktu mezi hráčem a Bayernem zatím nedošlo. Důvodem je skutečnost, že se bavorský klub nyní plně soustředí na důležitý odvetný zápas Ligy mistrů proti PSG, který se odehraje 8. března. Navíc se představitelé Realu Madrid evidentně ještě nerozhodli, zda budou uvažovat o prodloužení smlouvy se svým záložníkem, který ve španělské metropoli působí od roku 2017.

Od té doby si šestadvacetiletý hráč připsal v dresu Bílého baletu 99 utkání, většinu z nich po nástupu z lavičky. Ani zapůjčení do Arsenalu v letech 2019 až 2021 nepomohlo jedenáctinásobnému reprezentantovi k usazení se v sestavě. V posledních týdnech ale na sebe upozornil dobrými výkony a pravidelnou nominací do základní sestavy Realu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace