FC Sevilla zvažuje, zda vytáhne do boje o Martiala nebo odstoupí

Španělský klub ještě zcela neuzavřel jednání o přestupu Anthony Martiala do týmu. Sevilla bude doufat, že kromě navýšení částky za hostování by na svůj klub mohl tlačit také samotný hráč, který potřebuje pravidelně hrát. Bude to ale na přestup Martiala stačit?

Bude se ještě Sevilla snažit nebo už boj o Martiala vzdala, podnikne nějaké další kroky nebo si vedení klubu již našlo náhradu a vyhlíží jinou posilu? Nad hlavami fanoušků se vznáší nejeden otazník. Několik dní před otevřením zimného přestupového okna je v Seville živo. Trenér Lopetegui po jednání s vedením klubu očekává, že mu v zimě přijde minimálně jedna útočná posila. Ideálním řešením na nabitý program klubu v jarní části sezóny je jistě Anthony Martial, ale postoj domovského Manchesteru United uzavření jednání komplikuje.

ManU striktně odpovědělo na dotaz Sevilly o možném ochodu hráče tak, že bude ochoten jednat pouze při splnění podmínek. Hostování na šest měsíců s poplatkem 10 milionů eur plus úhrada poloviny hráčova platu. Pro Sevillu to byla pěkná rána pod pás. Nejedná se o zanedbatelnou částku pro pětiměsíční hostování. Na úplném začátku jednání se mnohým zdálo, že i nabídka 4 milionů eur je více než velkorysá. Sevilla tak možná bude několik dní vyčkávat a mezitím si může rozmyslet, zda svou nabídku navýší nebo se zaměří na jiný cíl.

Klub z Andalusie by mohl doufat, že mírné navýšení nabízené částky společně s tlakem ze strany hráče by v kombinaci obou strategií mohl přinést ovoce. Problém je ale v tom, že Manchester v Martialovi vidí klíčového hráče. A to i přesto, že oproti předchozím sezónám letos nastupuje francouzský útočník velice sporadicky. Proto, pro případ, že by Martial odejít do Sevilly skutečně chtěl, nastavil anglický klub svůj požadavek na pro Sevillu nedosažitelnou úroveň. Sevilla se nebude chtít vzdát, ale cesta to bude hodně trnitá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace