Ferrán Torres, objekt zájmu Barcelony a Realu Madrid, povýší do prvního týmu Valencie

Ferrán Torres (© marca.es)

Teprve sedmnáctiletý talent Ferrán Torres se ve Valencii dočkal vylepšeného kontraktu, s nímž je spojena i místenka v prvním týmu Netopýrů.

Valencia mládežnickému reprezentantovi Španělska prostřednictvím doporučeného dopisu oznámila, že využívá klauzule ve smlouvě, prodlužuje ji do roku 2020 a zvyšuje výkupní klauzuli na 25 milionů eur. Její dosavadní výše byla 8 milionů eur, což byla částka, která sváděla mnoho klubů k zájmu o mladého fotbalistu.

Nejvíce se během léta hovořilo o Barceloně a Realu Madrid. Ferrán Torres se měl stát dalším, o koho si to nejslasnější celky v zemi rozdají. Navýšení výkupní klauzule však možná jejich interes ochladí. Hráče sledují i zástupci PSG a Juventusu.

Pravý křídelník Ferrán Torres stráví zbytek první poloviny sezóny v Segundě B v "B" týmu Valencie, od ledna mu pak bude přiděleno číslo v kádru prvoligového mužstva Netopýrů, což znamená, že rezerva již dle pravidel španělských soutěží nebude moci jeho služeb využívat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace