Florentino Pérez: Chceme, aby Higuaín zůstal a Cristiano zde ukončil kariéru

Cristiano Ronaldo a Gonzalo Higuaín (© as.com)

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez předstoupil před novináře a promluvil mimojiné o budoucnosti útočníků Gonzala Higuaína a Cristiana Ronalda.

El Pipita po skončení minulé sezóny prohlásil, že chce klub opustit. Média spekulovala o zájmu Juventusu, v posledních týdnech zesílila varianta jménem Arsenal. Hráčův bratr a agent v jedné osobě Nicolás uvedl, že jednání s Kanonýry jsou v pokročilém stádiu, avšak Florentino Pérez tato slova nepotvrdil.

"Mohu vás ujistit, že jsme se s nikým z Arsenalu nebavili. Zaprvé nechceme, aby odešel, a navíc nepřišla žádná nabídka, ať už ve výši 27 nebo 10 milionů eur. Nikdo nám nic nenabídl," uvedl prezident Bílého baletu.

Dalším tématem byl Cristiano Ronaldo. Portugalec před několika dny ujistil, že je v Realu Madrid na rozdíl od úvodu uplynulého ligového ročníku šťastný, očekává se proto, že by měl brzy prodloužit smlouvu. Florentino Pérez k tomu řekl: "Cristiano je tím, kdo chce v Realu Madrid ukončit kariéru. A Real Madrid chce, aby zde ukončil kariéru. Ještě jsme nejednali, protože je na dovolené. Už jsem to řekl nesčetněkrát - buďte si jistí, že Cristiano ukončí kariéru v Realu Madrid, protože on to tak chce. Jako zde ukončil kariéru Zidane a další skvělí hráči."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace