Florentino Perez láká zpět do Realu Zidaneho

Podle španělského tisku chystá Real Madrid překvapivý krok. Florentino Perez se snaží přesvědčit Zinedina Zidaneho k návratu do klubu, tentokrát ovšem ne na pozici trenéra. Francouzský internacionál by měl, v případě dohody, převzít roli v technickém úseku a být tak přímo odpovědný za budoucí kroky klubu nejen na přestupovém trhu.

Real Madrid začíná plánovat tak trochu zvláštní návrat. Podle španělského deníku AS prezident Florentino Perez zvažuje, že by do klubu přivedl zpět Zinedina Zidaneho, nikoliv ale na pozici trenéra, jak tomu bylo v minulosti.

Záměrem je jeho začlenění na místě spojeném s technickým vedením a přímým vlivem na plánování budoucnosti a přestupní trh. Zidane už trenérský post zastával dvakrát a u kormidla dosáhl velkých úspěchů. Jeho třetí návrat by se tentokrát týkal role mimo hřiště, což lze motivovat zájmem Realu Madrid o budoucí podepsání Kyliana Mbappého, hráče, na jehož má Zidane velký vliv.

Kromě toho by měla francouzská legenda dopad i na další hráče, kteří již v klubu působí: Tchouameni, Camavinga, nebo nově příchozí Bellingham. Zidaneho postoj se ale v současné chvíli s touhou Realu Madrid příliš nepotkává. Bývalý trenér dále touží po trenérském postu a hledá projekt, který by ho dokázal dostatečně zaujmout. Přesto má s Florentinem Perezem výborné vztahy a v Madridu bydlí.

Přestože nebyly zatím uveřejněny další detaily jednání mezi Zidanem a vedením Realu Madrid, fanoušci jsou jako na trní a francouzského trenéra si nadále velmi váží a věří, že se v budoucnu jejich cesty opět spojí.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace