Florentino Pérez na nahrávce z roku 2006 ostře kritizoval Casillase a Raúla

Iker Casillas a Raúl González (© marca.es)

Deník El Confidencial zveřejnil zvukový záznam z roku 2006, na němž Florentino Pérez ostře kritizuje Ikera Casillase a Raúla Gonzáleze.

Zatímco pro fanoušky jsou obě klubové legendy modlami, Florentino Pérez je po konci své první prezidentské etapy označil za "velké podvody Realu Madrid".

"Casillas není brankář pro Real Madrid. Co ti mám říct, prostě není. Nikdy jím nebyl. Jde o naši velkou chybu. Ale ostatní ho zbožňují, mají ho rádi, baví se s ním, co já vím. Pořád ho brání. Je to jeden z velkých podvodů a tím druhým je Raúl. Velké podvody Realu Madrid jsou Raúl a potom Casillas."

"Je špatný, myslí si, že Real Madrid je jeho," sjel někdejší číslo 7 a osočil Raúla, že Real Madrid "zničil" a byl jedním z důvodů, proč skončil ve funkci prezidenta královského celku.

"Hráči jsou egoisti, nemůžete s nimi v ničem počítat. A kdo s nimi počítá, ten se splete, nechají vás na holičkách, je to hloupost," dodal Florentino Pérez, jenž naopak vyzdvihl dvojici David Beckam a Zinédine Zidane, kteří jsou podle něj "skvělí kluci".

Druhé funkční období Florentina Péreze v Realu Madrid začalo v roce 2009 a v klubu panuje přesvědčení, že zveřejnění nahrávek právě nyní má sloužit k pošpinění muže, jenž chtěl před několika měsíci udělat v evropském fotbale revoluční krok - založit Superligu pro elitní kluby kontinentu, za což zklidil velkou kritiku ze všech stran.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace