Forlán: Chyba není jenom v obraně

Diego Forlán. (© as.com)

Atléticu Madrid se nedaří, pro Los Colchoneros to vypadá na další nepovedený rok. O současné situaci Madriďanů se rozpovídal Diego Forlán.

"Levante nás po všech směrech přehrálo. To není jenom chyba obrany, jsme tým. Všechny tři řady předvedly špatný výkon. Musíme se hodně zlepšit," uvedl uruguayský útočník po porážce na Ciutat de Valencia.

"Už jsme to zažili vloni, nepovedené období občas prostě přijde. Některým fanouškům dochází trpělivost, což je pochopitelné. Musíme je získat zpět na naší stranu zlepšenou hrou i výsledky."

Atlético Madrid uzavírá první polovinu tabulky, po dobrém vstupu do sezóny se od svěřenců Quiqueho Sáncheze Florese očekávalo více. Trenérova pozice je přesto pevná a Forlán odmítá, že by s ním měl spory, o kterých spekulují novináři: "Problémy hledáte vy, novináři. A já jsem vždy ten první, koho zmiňujete. Můj vztah s trenérem je stále stejný, nezměnil se. Quique je zkušený trenér, musíme mu naslouchat. Jsme velký klub, na který jsou kladeny vysoké nároky. Nedaří se nám je naplnit, ale musíme zůstat trpěliví a tvrdě pracovat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace