Forlán odmítá, že by měl spory se spoluhráči

Diego Forlán (© as.com)

Atlético Madrid porazilo Villarreal a pokračuje na evropských příckách, pod výsledek 3-1 se gólem podepsal také Diego Forlán.

Uruguayský kanonýr, který je v letošní sezóně častým terčem kritiky, se trefil poprvé po sedmi zápasech: "Potřebovali jsme zvítězit, byl to pro nás důležitý zápas, který se nakonec povedl, přestože proti nám stál velmi silný soupeř. Jsem rád, že jsem se dokázal prosadit. Už jsem chtěl dát gól. To sice předtím také, ale nedával jsem šance. Dnes se míči do sítě chtělo."

Forlán zároveň popřel, že by měl spory se spoluhráči, kteří ho údajně nazývají blondýnkou: "Tak mi neříkají, i když teď možná začnou. Táhneme za jeden provaz, to je pro nás důležité. Žádný problém není. Když vidím, co se v médiích objevuje, tak se musím smát."

Jedenatřicetiletý internacionál věří, že se Los Colchoneros kvalifikují do pohárové Evropy. "Musíme jít od zápasu k zápasu. Každý je jiný. Hned za týden nás čeká další těžká zkouška. Pokud budeme předvádět výkony jako dnes, můžeme se do Evropy dostat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace