Forlán se rozloučil s Atléticem

Diego Forlán (© as.com)

Diego Forlán oficiálně opouští Atlético Madrid, novým působištěm uruguayského útočníka se stal Inter Milán.

V něm má zaplnit mezeru způsobenou odchodem Samuela Eto´oa do ruského celku Anži Machačkala. Atlético Madrid dostane za hráče, jenž za něj vstřelil 96 branek ve 198 zápasech, odstupné ve výši 5 milionů eur.

Forlán mění zemi po sedmi letech. V La Lize hájil barvy Villarrealu, v jehož dresu se stal v sezóně 2004/2005 držitelem Trofeo Pichichi a Zlaté kopačky. To samé se mu povedlo o čtyři roky později, když už hrál za Atlético.

"Je to těžké, protože každé loučení je takové. Odcházím ze Španělska po sedmi krásných letech, vždy jsem cítil podporu fanoušků. Na Atlético nikdy nezapomenu. Prožil jsem zde dobré i horší chvíle, budu i nadále fanouškem klubu," prohlásil 32letý forvard.

"Pamatuji si, jak nás fanoušci 45 minut po prohraném finále Copy stále povzbuzovali. Stále z toho mám husí kůži. Společně s postupem do Ligy mistrů, finále Evropské ligy, Super Cupem a Zlatou kopačkou to je nejlepší zážitek." 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace