Fornals se při zápase skácel k zemi. Nemělo by jít o nic vážného. Potíže měl i Jaume Costa

Lékaři ošetřují Pabla Fornalse (© marca.es)

V pondělní dohrávce 31. kola mezi Villarrealem a Athleticem vylekal celý stadion Pablo Fornals, jenž se bez cizího přičinění sesunul k zemi. Podle posledních informací by ale nemělo jít o nic vážného. Zdravotní problémy měl během utkání také Jaume Costa.

K nepříjemnému okamžiku došlo v šesté minutě střetnutí, poté co Villarreal rozehrával z poloviny hřiště po inkasované brance. Fornals u kraje trávníku padl k zemi, načež se k němu seběhli hráči a kluboví lékaři Žluté ponorky.

Podle vyjádření klubu se 22letému záložníkovi udělalo nevolno, vědomí však neztratil. Po ošetření opustil trávník po svých, a přestože se chtěl do zápasu vrátit, na pokyn lékařů byl převezen do nemocnice, kde stráví noc na pozorování. "Začala se mi točit hlava a viděl jsem rozmazaně. Stalo se mi to již počtvrté, pokaždé se stejnými příznaky. Uvidíme, co řeknou testy, poté se s klubem pobavíme, co dál," vzkázal hráč. Fornals měl podobné potíže již v minulosti, naposledy v prosinci minulého roku, kdy se skácel k zemi při tréninku. Podrobná vyšetření žádný problém nezjistila, podle zprávy Villarrealu šlo o důsledek hypoglykémie.

V 78. minutě odešel ze hřiště také Jaume Costa, Villarreal tak dohrával utkání, v němž padl 1-3, v oslabení, neboť už využil všechna střídání. V případě 30letého beka šlo o zdravotní komplikace způsobené nízkým tlakem a střevní chřipkou, která postihla hned několik fotbalistů Villarrealu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace