Francisco si oddechl, Đukić věří ve zlepšení

Miroslav Đukić (© marca.es)

Almería nečekaně zvítězila na Mestalle a v táborech obou týmů tak zavládly zcela odlišné pocity.

Andalusané si oddechli, protože na jedenáctý pokus po návratu do Primera División konečně naplno bodovali. A přestože zůstávají na posledním místě, výhra na půdě favorizované Valencie pro ně znamená velký impuls.

"Zápas se pro nás nevyvíjel dobře. Soupeř kopal kontroverzní penaltu a o poločase jsme prohrávali, ale zlepšeným výkonem ve druhém poločase se nám podařilo skóre otočit. Je to velká úleva, oddechli jsme si, protože už bylo potřeba zvítězit," prohlásil trenér Almeríe Francisco.

Mračna se naopak stahují nad Valencií Miroslava Đukiće, která prohrála potřetí v řadě. Samotný Srb věří v obrat k lepšímu: "Výsledek mě zklamal. Jsme velmi zranitelný, soupeři stačí málo, aby nás porazil. Nemáme psychickou sílu. Mluvil jsem s prezidentem, řekl mi, ať jsem v klidu. Mám dost sil pokračovat. Nejsme na tom dobře, ale věřím, že jsem schopný výsledky zlepšit."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace