Freddy Adu bude trénovat s Rayem

Freddy Adu v dresu Philadelphie Union (© as.com)

Tréninky Raya Vallecana obohatí v nadcházejících dvou týdnech Freddy Adu.

Americká MLS, kde v uplynulém ročníku hájil 22letý útočník barvy Philadelphie Union s bilancí dvou gólů v jedenácti zápasech, má pauzu mezi sezónami. Freddy Adu se rozhodl využít volný čas k nabrání zkušeností při trénincích účastníka Primera División.

"Je to pro něj velká šance, jak po fotbalové stránce opět o něco vyrůst," říká hráčův agent Richard Motzkin. Může být spojení Raya a Adua trvalejšího rázu? Vyloučeno to není. Vše bude záležet na tom, zda-li zaujme José Ramóna Sandovala. Pokud by trenér Madriďanů měl o talentovaného mladíka zájem, musel by přestup posvětit i insolvenční správce, jehož rozhodnutí musí klub, který je ve finančních potížích, respektovat.

Freddy Adu je věčnou nadějí socceru. Mezi americkými profesionály debutoval už ve 14 letech, jeho kariéra však poté nabrala sestupnou tendenci, neprosadil se v Benfice, Monacu nebo Belenenses. Oživí pověst zázračného dítěte ve Španělsku?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace