Gabriel Paulista a Murillo posilami Valencie

Gabriel Paulista (© marca.es)

Fanoušci i trenér Marcelino García Toral si museli počkat, ale Valencia nakonec potvrdila zisk třetí a čtvrté letní posily, a to Gabriela Paulisty a Jeisona Murilla.

Netopýři koupili Gabriela z londýnského Arsenalu za částku okolo 11 milionů eur. Šestadvacetiletý stoper se novému zaměstnavateli upsal na dobu pěti let, ve smlouvě je zakotvena výkupní klauzule 80 milionů eur. Brazilský obránce již prostředí La Ligy i trenéra Marcelina zná, neboť se potkali mezi roky 2013 a 2015 ve Villarrealu. Možná i proto byl Gabriel Paulista jedním z hráčů, které si samotný kouč Valencie přál do svého kádru zlanařit.

Vzápětí klub potvrdil, že získal i Jeisona Murilla z Interu Milán. V tomto případě jde o dvouleté hostování, které se následně povinně změní v trvalý přestup za cifru 13 milionů eur. Pětadvacetiletý stoper je kolumbijským reprezentantem.

Gabriel Paulista a Jeison Murillo rozšířili kádr Netopýrů jako v pořadí třetí a čtvrtá letošní posila, již dříve zamířili na Mestallu Neto a Maksimović. Očekává se, že klub přivede ještě další dvě nové tváře, naopak odejít by mohl Ezequiel Garay, zájem je také o Fabiána Orellanu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace