Gaby Milito, Oriol Romeu a Jeffren Suárez opustili Barcelonu

Gaby Milito (© as.com)

Barcelona na své webové stránce potvrdila odchod tří fotbalistů - Gaby Milita, Oriola Romeua a Jeffrena Suáreze.

Gaby Milito opouští katalánskou metropoli po čtyřech letech, během kterých nastoupil k 75 soutěžním zápasům a dosáhl na deset trofejí. Třicetiletý stoper, kterého Barcelona koupila v roce 2007 ze Zaragozy za 18,5 milionu eur, se s klubem dohodl na rozvázání smlouvy, jako volný hráč má namířeno do argentinského Independiente.

Oriola Romeua koupila londýnská Chelsea za 5 milionů eur. Součástí dohody je však klauzule, která Barceloně dává možnost koupit 19letého záložníka zpět v létě 2012 za 10 a o rok později za 15 milionů eur.

Poslední novinkou je přestup Jeffrena Suáreze do Sportingu Lisabon, a sice za částku 3,75 milionu eur, dalších 200 tisíc eur může Barcelona získat formou bonusů. Katalánci i v tomto případě mají možnost zpětného odkupu, a to v roce 2012 za 8 a o rok později za 12 milionů eur. Pokud ji neuplatní, zajistí si 20procentní podíl z dalšího prodeje 23letého útočníka.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace