Gameiro přestoupil do Valencie. Pokročila i jednání o Guedesovi

Kévin Gameiro (© marca.es)

Kádr Valencie se rozšířil o Kévina Gameira, jehož přestup z Atlética dnes Netopýři dokončili.

Dlouhé týdny námluv tak konečně přinesly výsledek. Valencia za Gameira zaplatila 16 milionů eur, další 2 miliony eur může Atlético získat v bonusech. Klub z Mestally doplnil, že Gameiro podepsal smlouvu do roku 2021.

Jedenatřicetiletý Gameiro působil kromě Atlética také v Seville, kam přišel z PSG. A právě v hlavním městě Francie možná uloví Valencia další posilu, a sice Gonçala Guedese.

Jedenadvacetiletý fotbalista ve Valencii v minulé sezóně hostoval a stal se jedním z objevů La Ligy. Netopýři o něj měli zájem i nadále, finanční nároky PSG však byly příliš vysoké. Až poté, co o Guedese neprojevil zájem žádný z celků bohaté Premier League, se ledy pohnuly a Valencia je podle listu SuperDeporte blízko uzavření obchodu. A to buď formou hostování s povinnou opcí, případně na okamžitý trvalý přestup v ceně zhruba 40 milionů eur. Spekulace o blížící se dohodě přiživil i fakt, že mladý Portugalec nebyl nominován k dnešnímu zápasu PSG proti Caen.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace