Gavilán věří, že Getafe po Barceloně porazí i Real Madrid

Jaime Gavilán (© marca.es)

Barcelona v letošní sezóně pouze jednou ztratila všechny body, a to na půdě Getafe. Dalším hostem na Coliseu bude zítra Real Madrid.

A Jaime Gavilán věří, že se Azulones podaří získat skalp dalšího velkoklubu: "Chceme Real Madrid porazit a oživit tak ligu. Zatím jsme jediní, kdo dokázal vyhrát nad Barcelonou. Kéž by se nám to povedlo i proti Realu Madrid, protože by to znamenalo velkou vzpruhu. Jsme si vědomi, kdo je favoritem. Pokud chceme uspět, musíme předvést bezchybný výkon."

Šestadvacetiletý záložník těžko hledal odpověď na otázku, který z gigantů je těžším soupeřem. "Uff! Myslím, že hra Barcelony je o něco lépe předvídatelná, ale zase je lepší. Real Madrid má skvělou koncovku, musíte být soustředěný v každém okamžiku, protože se třemi přihrávkami dokáže dostat do šance."

Gavilán si po vážném zranění kolena, kvůli kterému byl mimo hru devět měsíců, fotbal znovu naplno užívá. A lepší nálada je patrná napříč celým týmem, který si v úvodu sezóny vyzkoušel postavení na samotném dnu tabulky, ale nyní se zařadil mezi adepty na pohárové příčky. Na elitní šestku ztrácí Getafe pouhé dva body...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace