Getafe má další posily v čele s Güizou

Daniel Güiza v dresu Getafe (© marca.es)

Konečná podoba kádru Getafe pro nadcházející sezónu se rýsuje, Azulones představili další nové tváře.

Z Maccabi Haifa přišel na roční hostování Tsepo Masilela, což Getafe přijde na 300 tisíc eur. Šestadvacetiletý levý bek je reprezentantem Jihoafrické republiky. V případě, že nového kouče Getafe Luise Césara přesvědčí, mají Madriďané díky opci ve smlouvě možnost získat hráče na trvalý přestup.

Coliseum bude v příštích čtyřech letech domovem Juana Valery. Pravý obránce rozvázal smlouvu s Atléticem, kde neměl jistý dostatek minut na hřišti, a zdarma se upsal Getafe. "Getafe buduje zajímavý tým, jsem rád, že mám šanci pomoci mu k co nejlepšímu umístění," uvedl 26letý hráč.

Nejvýraznější posilou je Dani Güiza. O bývalou oporu Mallorcy, v jejímž dresu dosáhl Güiza na Trofeo Pichichi, a národního týmu se ucházelo několik španělských klubů, bitvu o forvarda Fenerbahçe zvládli nejlépe Azulones.

Jedenatřicetiletý útočník už na Coliseum úspěšně působil v letech 2005 až 2007. Ani v tomto případě nemusel prezident klubu Ángel Torres sáhnout do úspor, neboť Fenerbahçe Güizu uvolnilo zdarma. Smlouva byla podepsána na tři roky.

Vedení Getafe však zapracovalo i na odchodech. Nadějný forvard Adrián Sardinero byl na rok zapůjčen do druholigového Hérculesu, İbrahimu Kaşovi byla rozvázána smlouva, která měla platnost do léta 2012, aby mohl zamířit do Bursasporu, a Javier Arizmendi si vyzkouší roční hostování v Neuchâtelu Xamax, který trénuje Joaquín Caparrós.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace