BLOG: Getafe odvolalo Míchela, je prvým padlým v práve prebiehajúcej sezóne

Míchel (©marca.com)

Vedenie Getafe sa rozhodlo odvolať José Miguela Gonzáleza, vo futbalovom svete známeho ako Míchel.

Rozhodnutie padlo už po ôsmich kolách, pričom im však ťažko možno čokoľvek zazlievať - Azulones si zaknihovali jeden z najhorších ligových štartov v histórii vôbec.

Sedem prehier a jediná remíza určite nie je pesnička, ktorú by Bordalásovou úspešnou érou namlsaní fanúšikovia radi počuli. Paradoxne, k Míchelovmu odvolaniu došlo práve po prvom bodovom zisku v sezóne po remíze s Errealou 1:1. 

Madridský rodák prišiel na Coliseum počas letnej prestávky ako nástupca velebeného a úspešného José Bordalása, ktorý po piatich vydarených sezónach vymenil Azulones za Valenciu. Ešte nie je potvrdené, kto povedie Getafe v nasledujúcom období, najväčším favoritom je však skúsený Quique Sánches Flores, ktorý je aj osobnou preferenciou prezidenta klubu Ángela Torresa: "Je to [madridský] rodák, ľudia ho milujú a je to môj priateľ. Určite je na zozname, zajtra sa s ním porozprávam a viem, že Quique nepovie nie. Quique nesklame, práve naopak. Má veľmi rád tento klub."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace