Getafe prodloužilo s Casquerem, získalo Lacena, Lopa a Juana Rodrígueze a prodalo Boatenga

Albert Lopo (© as.com)

Getafe pokračuje v sestavování týmu pro nadcházející sezónu. Na Coliseum zůstává Javier Casquero, novými přírůstky jsou Medhi Lacen, Albert Lopo a Juan Rodríguez. Derek Boateng naopak zamířil pryč.

Pětatřicetiletý Javier Casquero prodloužil v současném působišti smlouvu o další dva roky, její platnost tak vyprší v létě 2013. "Jsem spokojený, že mohu zůstat v klubu, kde jsem prožil nejlepší fotbalová léta a se kterým se nejvíce ztotožňuji," uvedl spokojený veterán.

Getafe jedním dechem oficiálně potvrdilo to, co nedávno oznámil prezident Madriďanů Ángel Torres, a sice příchody Medhi Lacena, Alberta Lopa a Juana Rodrígueze.

Lacen se Getafe upsal jako volný hráč zdarma, a to do roku 2015. Sedmadvacetiletý alžírský záložník strávil poslední tři sezóny v Racingu Santander.

O čtyři roky starší stoper Lopo bude hájit barvy Getafe v následujících třech letech. Také jeho získali Azulones zdarma poté, co mu vypršela smlouva v Deportivu. Ze stejného klubu doprovází Lopa také Juan Rodríguez, který se rovněž stal volným hráčem bez kontraktu Novému zaměstnavateli se upsal na čtyři roky.

Oznámen byl očekávaný odchod Dereka Boatenga. Osmadvacetiletý ghanský záložník patřil v sezóně 2010/2011 mezi klíčové hráče Míchelova výběru, Getafe však neodolalo nabídce 6 milionů eur a Boateng tak Coliseum po dvou letech opouští. Jeho novým působištěm je ukrajinský celek Dnipro.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace