Getafe získalo Enese Ünala a Cucha, Bordalás zůstane

José Bordalás (© marca.es)

Getafe pokročilo ve složení týmu pro nadcházející sezónu, kromě dvou posil potěšila fanoušky i zpráva, že José Bordalás nebude měnit působiště.

Tiskem před několika dny proběhla zpráva o zaječích úmyslech 56letého kouče, sám ale prozradil, že i pro ročník 2020/2021 zůstane na Coliseu: "Občas sníte o možnosti trénovat klub s většímí možnostmi, tomu se nevyhnete, ale já jsem v Getafe spokojený, cítím se tady jako doma a jsem připraven začít pátou sezónu. Dalo mi hodně práce, abych se dostal až sem, a nemohu sundat nohu z plynu. Naopak - musím pokračovat s ještě větší energií, v tom mám jasno."

Bordalásovi přibyli do kádru dva útočníci. Z Villarrealu koupilo Getafe Enese Ünala. Díky bonusům se může přestupová částka 9 milionů eur navýšit až na 11,5 milionu eur, což by z tureckého fotbalisty udělalo nejdražší posilu, jaká kdy do Getafe přestoupila.

Enes Ünal bude soupeřit o místo mimo jiné s další novou tváří Cuchem Hernándezem. V tomto případě jde o jednoleté hostování z Watfordu a anglický klub bude mít v lednu možnost hráče povolat zpět do svých řad.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace