Godín potvrdil odchod z Atlética: Skončil nejhezčí cyklus mého života

Diego Godín (© marca.es)

Diego Godín na dnešní tiskové konferenci podle očekávání potvrdil, že neprodlouží smlouvu s Atléticem Madrid.

Ta skončí v červnu, třiatřicetiletý stoper se tak bude moci upsat novému zaměstnavateli zdarma. Má jím být Inter Milán, kde se Godín údajně stane nejlépe placeným členem kádru.

"Jsem nervózní více než před zápasem. Děkuji všem, že jste přišli. Potřeboval jsem vás tu všechny, jsou to mé poslední dny v Atléticu," uvedl obránce, jenž je dlouhodobě považován za jednoho z nejlepších na světě. "Miluji Atlético, jeho znak a dres, proto jsem chtěl, abyste to slyšeli ode mě. Není to klub, je to rodina, styl života, domov, proto je tak těžké se rozloučit. Chci poděkovat za všechny krásné okamžiky, které jsem s Atléticem zažil. Naučilo mě hodnotám, které se vždy snažím vyznávat - práce, skromnost, odhodlání a zejména respekt ke spoluhráčům, soupeři a všem, kteří se ve fotbale pohybují. Děkuji všem."

"Skončil nejhezčí cyklus mého života a kariéry. Jsem kapitán týmu, hraji zde mnoho let a tisíckrát jsme si s vedením sedli, ale nakonec jsme k dohodě nedošli. Změny k životu patří, i když jsou těžké. Pomohou vám neustále růst a vidět věci z jiné perspektivy. Ničeho nelituji. Atlético je úžasné. Není lepší pocit, než když fanoušci skandují vaše jméno. Chci jim za to poděkovat. Navždy zůstanu fanouškem Atlética."

Godín odehrál za Atlético Madrid 387 utkání a pomohl mužstvu k osmi trofejím (liga, Copa, Supercopa, 2x Evropská liga a 3x Super Cup). Klub opouští po devíti letech.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace