Godín přišel o tři zuby. Asi nám budou muset někoho zabít, abychom kopali penaltu, zlobí se Simeone

Diego Godín (© marca.es)

Atlético v bitvě o druhé místo zdolalo Valencii, na zápas nebude v dobrém vzpomínat Diego Godín. Stoper Madriďanů prišel při souboji s brankářem Netopýrů Netem o tři zuby.

To rozzuřilo trenéra Atlética Diega Simeoneho, jenž se poté, co Netův loket zasáhl Godína do obličeje, marně dožadoval pokutového kopu.

"Asi nám budou muset někoho zabít, abychom kopali penaltu, když nebyla nařízena za tento zákrok," zlobil se argentinský lodivod a dodal k utkání: "Hráli jsme proti skvělému soupeři. Je to důležité vítězství. Dařilo se nám hrát naši hru, v prvním poločase jsme nebyli dostatečně nebezpeční, ale ve druhém to bylo lepší."

Tisk zaujala i neshoda Antoina Griezmanna s fanoušky. Francouzský křídelník při nadějném protiútoku zařadil zpátečku a vrátil míč dozadu, na což fanoušci reagovali hodně nespokojeně. Griezmann jim následně gestem ukázal, aby ztichli. Podle Simeone ale o žádný problém nejde: "Mezi hráči a fanoušky panuje úžasná jednota. Lidé chtějí vidět vítězství a Griezmann ví, co má dělat. Udělal vše dobře. Když měl útočit, útočil, když bylo potřeba hru zpomalit, udělal to. Nevím, co se řeší."

Podívejte se na zákrok Neta na Godína, při němž Uruguayec přišel o tři zuby...

... a na Griezmannův spor s fanoušky:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace