Granada se prodeji Siqueiry a Mikela Rica bránit nebude

Guilherme Siqueira (© marca.es)

Prezident Granady Quique Pina prohlásil, že klub je připraven naslouchat nabídkám za Guilherma Siqueiru a Mikela Rica.

O brazilského krajního beka se zajímá Real Madrid. Andalusané by za něj rádi získali částku okolo 8 milionů eur. "Nechci se bavit o zájmu konkrétních klubů, aby to nevypadalo, že chci vytvořit na hráče aukci. Už vloni vyjádřil Siqueira přání přestoupit, ale nabídku Valencie jsme odmítli, a přestože byli i další zájemci, nejednali jsme. Letos jsme připraveni na žádost Siqueiry jednat. Pro Granadu by bylo ctí prodat hráče Realu Madrid, ale nevím, jak velký je jeho skutečný zájem."

Dalším, kdo Los Cármenes může v příštích dnech či týdnech opustit, je Mikel Rico. O baskického záložníka usiluje Athletic, který už podal nabídku. Ta však nebyla dostatečně vysoká.

"Ceníme si ho na určitou částku, pokud nám ji Athletic nabídne, budeme o prodeji uvažovat. Jednání jsou otevřená. Mikel Rico nám řekl, že kdyby šlo o jiný klub, nikdy by o přestup nepožádal, ale je jeho snem zahrát si za Athletic. Granada to respektuje. Chápeme, že je to pro něj velká příležitost, nechceme mu uškodit v kariéře."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace