Griezmann a Lucas prodloužili kontrakty v Atléticu

Antoine Griezmann a Lucas Hernández (© marca.es)

Atlético ani během mistrovství světa nezahálí a dosáhlo dohody s Antoinem Griezmannem a Lucasem Hernándezem o prodloužení kontraktů.

Griezmann před několika dny oznámil své rozhodnutí i přes zájem Barcelony setrvat v madridském celku, s nímž podepsal novou smlouvu do roku 2023. Je v ní zakotvena výkupní klauzule v hodnotě 200 milionů eur.

"Láska a srdce mi řekly, že mám zůstat. Dočkal jsem se velké podpory, což hrálo v rozhodování klíčovou roli," prohlásil francouzská hvězda, která se může těšit i z výrazného zvýšení platu. Podle španělských médií by se Griezmannova roční gáže měla dostat přes hranici 20 milionů eur.

Lucas, který s Griezmannem bojuje za Francii na mundialu, spojil budoucnost s Atléticem až do léta 2024. Výše hráčovy výkupní klauzule nebyla prozrazena, zdroje blízké klubu však hovoří o částce blížící se 100 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace