Griezmann dokumentu nelituje. Omluvit se chce výkony na hřišti

Antoine Griezmann bude hrát s číslem 17 (© marca.es)

Antoine Griezmann absolvoval první trénink a tiskovou konferenci po přestupu do Barcelony.

Katalánci vyplatili francouzského reprezentanta 120 miliony eur ze smlouvy s Atléticem, Griezmann bere přesun na Camp Nou jako další krok v kariéře: "Jsem vděčný Realu Sociedad, že mi nabídl první profesionální smlouvu, Cerezovi (prezident Atlética), Cholovi (trenér Atlética Simeone), Atléticu a všem spoluhráčům, kteří mi pomohli stát se důležitým hráčem v klubu i reprezentaci. Děkuji Barceloně za další šanci. Je to nová výzva, kterou přijímám s velkým odhodláním. Chci se překonávat, nezůstávat v komfortní zóně. Toužím po vítězství v lize, Copě a Lize mistrů."

Griezmann si v novém působišti bude muset získat přízeň fanoušků. Řada z nich mu totiž nemůže přijít na jméno poté, co vloni přestup do Barcelony odmítl a své rozhodnutí prozradil v televizním dokumentu. "V minulosti jsem udělal chyby, ale nikdy jsem dokumentu nelitoval, protože to bylo něco, co jsem v té chvíli chtěl udělat. Ani s jednou stranou jsem si nezahrával. Nakonec jsme spolu a těším se, až obleču dres Barcelony. Pokud se mám omluvit, tak výkony na hřišti. Tam mluvím nejlépe."

"Vloni jsem na takový krok nebyl připraven, cítil jsem, že mi v Atléticu ještě něco chybí. Letos to bylo jiné. Vždy je těžké opustit domov, kde se cítíte dobře, Atléticu jsem za vše vděčný," dodal Griezmann, jenž bude v Barceloně nosit dres s číslem 17.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace