Griezmann neodcestoval s týmem na soustředění, podle agenta by to pro něj bylo emočně stresující

Klubový autobus čekal na Griezmanna marně (© marca.es)

Antoine Griezmann se nezapojil do tréninkového procesu Atlética a hrozí mu trest.

Vedení Atlética přitom v pátečním oficiálním prohlášení uvedlo, že očekává, že Griezmann odcestuje s týmem na soustředění do Los Ángeles de San Rafael. Klubový autobus však na francouzského reprezentanta dnes večer čekal marně. Hráčův agent měl klub s předstihem informovat, že se Griezmann do přípravy nezapojí, protože by to "pro něj bylo emočně stresující, neboť se už se spoluhráči a fanoušky rozloučil".

Griezmann v květnu oznámil svůj úmysl Atlético opustit, Barcelona, která je nejvážnějším zájemcem o jeho služby, ale zatím nezaplatila hráčova výkupní klauzuli 120 milionů eur. Katalánci se snažili vyjednat splátkový kalendář, což Atlético odmítlo a navrch Griezmanna i Barcelonu zkritizovalo, protože "ukázali nedostatek respekt k Atléticu a jeho fanouškům".

Osmadvacetiletý Griezmann tak má stále platnou smlouvu s Atléticem, které jej může pokutovat za neplnění povinností, a to v řádů tisíců eur za každý zmeškaný tréninkový den. Griezmann však může kontrovat právem na 30denní dovolenou, přičemž do uplynutí tohoto období zbývají ve Francouzově případě ještě čtyři dny.

Podle španělského tisku by v průběhu nadcházejícího týdne konečně mělo dojít k potvrzení Griezmannova přestupu do Barcelony.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace